PayPal Bitcoin Rumor Boosts $12K BTC Price Rally Chances

Plotselinge suggesties dat Bitcoin-ondersteuning naar PayPal komt en Venmo zorgt ervoor dat handelaren de kans op een BTC-prijs-stierloop opnieuw beoordelen.

Bitcoin (BTC) komt naar PayPal en Venmo is misschien slechts een gerucht, maar sommige van de bekendste namen van de cryptocentra worden bullish.

Toen het nieuws bekend werd dat de betalingsverwerker naar verluidt van plan was crypto’s te kopen en te verkopen voor zijn 305 miljoen gebruikers, piekte BTC/USD om de weerstand te testen voor $9.600.

Keiser: PayPal zal de „wereldwijde hasjoorlog“ aanwakkeren…

Ondanks het feit dat PayPal weigert zijn plannen te bevestigen, heeft een golf van optimisme sindsdien de sociale media overspoeld, met verschillende cijfers die de verhuizing verwelkomen terwijl ze de ironie ervan benadrukken.

Langzaam, dan plotseling,“ de @Bitcoin Twitter-account samengevat.

Voor RT gastheer Max Keiser, leek de verhuizing gebonden aan concurrentievoordeel. Square, het zusterbedrijf van Twitter, rolde vorig jaar met groot succes de Bitcoin-ondersteuning uit.

#Bitcoin’s ingebouwde speltheorie slaat weer toe. Paypal, die $SQ een moord ziet plegen met BTC, wordt gedwongen het tegen BTC op te nemen of te lijden onder de enorme gevolgen voor de concurrentie„, tweet hij.

Global Hash War komt eraan!

Het gevoel van tevredenheid onder Bitcoin-aanhangers zou wel eens gerechtvaardigd kunnen zijn. PayPal heeft de laatste jaren naam gemaakt als een crypto criticus, die het idee om het te steunen niet wil steunen.

Tegelijkertijd hebben technische problemen en de valkuilen van een fiat-tussenpersoon ertoe geleid dat PayPal in feite een subliminale reclame is geworden voor de voordelen van Bitcoin. Mocht het bedrijf echter beginnen met het aanbieden van Bitcoin Code, dan kunnen deze zelfde problemen een plaag vormen voor nieuwe gebruikers.

Zoals opgemerkt door ontwikkelaar Jameson Lopp, kan PayPal de mogelijkheid om gebruikers en fondsen te bevriezen of te isoleren zonder voorafgaande kennisgeving uitbreiden naar crypto-portemonnees binnen rekeningen die onder zijn controle vallen. Een andere commentator stelde dat de implementatie van Square technisch gezien niet anders is.

Alle ogen gericht op $12.000 Bitcoin

Ondertussen heeft het nieuws ertoe geleid dat analisten hun kijk op de Bitcoin-prijsactie hebben gewijzigd. Een duwtje boven de $9.600 verhoogt de kans op een terugkeer van vijf cijfers, waarbij een doorbraak naar $12.000 al een vaste mogelijkheid is.

Voor de populaire Twitter-handelaar George bieden de huidige niveaus de laatste kans voor beren die BTC willen shorten.

Als je een beer bent, dan is dit waar je imo tekort komt. De hoogtepunten worden direct in het dagelijkse aanbod opgenomen. Schone ongeldigheidsgraad„, onthulde hij op dinsdag.

Ik kom hier in het kort, want ik denk dat als we boven 9.9k – 10k’s beginnen te breken, we 12k+ zien.“

Cointelegraph Markten analist Michaël van de Poppe is het daarmee eens. In een video-update van deze week herhaalde hij zijn argument dat de kracht in Bitcoin er is voor een duwtje in de richting van $12.000, als nieuwe weerstandsniveaus steun worden.

Het huidige gedrag is vergelijkbaar met het „slijpen“ dat gezien werd voor de bullish fase van Bitcoin in 2019, voegde hij eraan toe.