Bitcoin Crash – merkkien havaitseminen

  • Poistu ennen kaatumista on pyhä graali Bitcoin-markkinoiden vaihdosta
  • Markkinoiden huipun ennustaminen on yhdistelmä perustekijöitä ja teknisiä tekijöitä
  • Salauskauppias Jacob Canfield lähetti äskettäin valikoiman teknisiä indikaattoreita Bitcoin-alkuun

Bitcoin-markkinoiden syklin kärjen arvioiminen on unelmia – oikeaan aikaan kotiuttaminen on tärkein osa kaupankäyntiä, varsinkin kun tiedämme kuinka paljon Bitcoin voi pudota täytön jälkeen. Tämä on tietysti tunnetusti vaikea tehtävä, mutta siellä on mittareita, jotka voivat auttaa sinua arvioimaan, milloin Bitcoin saattaa täydentyä. Signaalivoittojen perustaja Jacob Canfield tarjosi äskettäin omia indikaattoreitaan löytääkseen Twitterissä markkinan huipun, jonka käymme läpi tarkemmin, jotta voit ymmärtää, miksi ne ovat tärkeitä.

Valasuhde pörsseissä kasvaa

Tämä viittaa bitcoinin virtaussuuntaan valaiden (suuret Bitcoinin haltijat) lompakoiden ja vaihdon välillä. Suuri bitcoin-virta lompakoista vaihtoon osoittaa, että valaat valmistautuvat myyntiin, kun taas lisääntyvä bitcoin-virta pörsseistä lompakkoihin tarkoittaa, että ostajat ottavat sen pois pörsseistä, koska he eivät halua myydä.

Kaivostyöläisten virtaukset pörsseihin lisääntyvät

Samoin kuin valaat, myös Bitcoin Trader-kaivostyöläiset, jotka ovat keränneet bitcoinia, alkavat lähettää vaihtoon myydäkseen. Näimme kesäkuussa, että lisääntynyt bitcoin-virta kaivostyöntekijöiden vaihtoon johtaa usein myyntiin.

Bitcoinin valuuttavaranto nousee

Tämä on järkevää, kun otetaan huomioon kaksi ensimmäistä indikaattoria, mutta se voi toimia indikaattorina yksin. Näimme bitcoinin jättävän vaihtoa ennennäkemättömällä tasolla viime vuonna, mikä kävi käsi kädessä uskomattoman hinnankorotuksen kanssa. Sama pätee sisäänvirtauksiin – bitcoinin kasvu takaisin pörssiin mistä tahansa lähteestä viittaa siihen, että myynti on alkamassa.

Äärimmäisen positiivinen rahoitus

Rahoitus liittyy futuurikauppaan. Kun rahoitusosuus on positiivinen, sopimuksen hinta on korkeampi kuin merkkihinta, mikä johtaa kauppiaisiin, jotka maksavat pitkään lyhyistä positioista. Kääntöpuolelta negatiivinen rahoitusosuus osoittaa, että sopimushinnat ovat alle hintahinnan, mikä tarkoittaa, että lyhyet positiot maksavat pitkistä positioista.

Bitcoin-hinnan suhteen negatiivinen rahoitusosuus tarkoittaa, että on hyvät mahdollisuudet hinnan nousuun edelleen, kun taas positiivinen rahoitusosuus viittaa siihen, että se todennäköisesti laskee. Samoin kannattaa kiinnittää huomiota myös rahoitusosuuden 24 tunnin muutokseen mahdollisen muutoksen määrittämiseksi.

On kuitenkin huomattava, että kun spot-hinta käy kauppaa 75-100 dollaria johdannaishintojen yläpuolella, johdannaisten kauppiaiden on pakko maksaa merkittäviä maksuja avoimien positioiden pitämisestä. Siksi rahoitusosuudet eivät ole yhtä tärkeitä.

Bitcoin-markkinoiden yläosilla on sosiaalisia ja teknisiä ilmaisimia

Nämä ovat joitain teknisempiä tapoja selvittää, milloin Bitcoin-markkinoiden sykli saattaa olla päättymässä, mutta on muitakin sosiaalisia indikaattoreita, joita sinun tulisi etsiä ennen kuin menet myymään arvokasta bitcoiniasi.