Bedrifter eier nå nesten 1 million Bitcoins verdt ~ 16 milliarder dollar

I KORT

  • I følge bitciontreasuries.com eier selskaper nå 840.000 BTC til en verdi av over 16 milliarder dollar.
  • ETF-like fond eier over 10 milliarder dollar, mens offentlige selskaper eier over 1,3 milliarder dollar.
  • Etter hvert som flere selskaper eksperimenterer og diversifiserer til bitcoin, vil dette tallet sannsynligvis øke.

På grunn av en økning i kjøp, stenger selskapene nå 1 million bitcoins eid, med 840 000 BTC under bedriftskontroll, og det tallet ser ut til å vokse raskt.

Det virker som om nesten hver uke tildeler nye selskaper en del av sine egenkapitalreserver til Bitcoin Evolution.

Denne økte drivkraften i adopsjon av bedrifter i en rekke bransjer og sektorer kan love godt for den nye aktivaklassen og kryptoen som leder dem.

Grayscale Bitcoin Trust er den største bedriftsinnehaveren etter et langskudd, og eier nærmere $ 10 milliarder på vegne av sine investorer.

Gråtoner kjøper jevnlig massive kjøp, etter å ha kjøpt $ 182 millioner i september alene.

Gråtoner eier for tiden over 500 000 mynter, som er over 2% av hele bitcoinforsyningen, og muligens mye høyere med tanke på all den tapte og utilgjengelige BTC.

Mens gråtoner har kjøpt store summer i en stund nå, kan den voksende listen over offentlige selskaper peke veien til vanlig adopsjon.

Siden offentlige selskaper må være åpent gjennomsiktige for sine investorer og publikum, registrerer de eventuelle betydelige kjøp.

Bedrifter som klarer seg bedre enn siste Bitcoin-rally

Så langt har investorer i slike selskaper blitt belønnet ekstremt godt. MicroStrategy er opp over 120% siden begynnelsen av oktober, med en nåværende aksjekurs på rundt $ 330.

Square, betalingsbehandlingsselskapet som eies av Twitter-medstifter Jack Dorsey, gjorde en like risikabel innsats ved å kjøpe $ 50 millioner dollar i bitcoin tilbake i begynnelsen av oktober.

Firmaet har også sett en positiv respons fra investorer, med aksjekursen som steg med rundt 15% siden oppkjøpet.

Alle selskapene som har rapportert bitcoinbeholdning på bitcointreasuries.com er i svart takket være det ubarmhjertige kjøpepresset til den ledende kryptoen.

MicroStrategy har tjent over 300 millioner dollar i overskudd fra sine kjøp, og Square har tjent over 40 millioner dollar, og nesten doblet pengene siden den første investeringen.

Fortellingen om institusjonell investor

Kryptosamfunnet har fortalt den institusjonelle investorfortellingen i en årrekke. Har den tiden endelig kommet? Dataene antyder at firmaer vil fortsette å risikere å tildele en del av eiendelene sine til bitcoin.

Denne ideen ble utdypet av Real Vision CEO, Raoul Pal, hvis selskap nylig investerte 10% av sine egne eiendeler i bitcoin. Pal kommenterte nylig at siden han bare investerte et lite beløp, selv om BTC falt med 50%, ville han bare ha mistet 5% av statskassen.

Mange av disse investorene hevder risikoen er asymmetrisk. Hvis bitcoin øker betydelig – med 2x, 5x eller 10x eller mer – vil selskapets reserveaktiva være i mye bedre form.